Tuesday, 25 October 2011

aiman faiz look soo damn cute :O

nie lah adiq aq.name dye MUHAMMAD AIMAN FAIZ . nie pix dye mase umor satu tahun , haha cute glerr en? ..! geramm rase ble tgk pipi dye :O   . tapi skrng umur dye day cecah 6 tahun . tahun dpn dye akn start skewl . aq pulak x sabar nak tgk dye mmbesar , pkai uni skolah n mcm2 lagi lahh . tapi..next year aq mby tak dpt jage adq aq . aq kne continue study after SPM tahun nie (takot nyeee   -_-"  ) . then akn bpisah ng keluarga n adq aq yg trcinta nie . takpe lah , sume nie pasti ade hikmah nye , kan korang? so insan2 yg ade adq n stil ader family , jage lah mreka dgn sebaik nye coz kte tak tau sampai ble mereka kekal d cc kiter. think bout it guys..         (^^,)

Inspirasi Mem-Blogging nie datang dari . . .

haii..!ahh pd semua yang ter-bace blog nie , assalamualaikum..!first of all , nie first time aq mmblog n aq tak pandai.sorry kalau post nie mmbuat kan korang meluat ke sakit aty ke ske ke , SORRY yerr~


aq jumpe lar dengan sorang budak nie. first time kenal memang malu ahh nak becakap , tapi tetap kuat kan diri haha  :D then what happen is dat im fallin in love wif her <3 . cant tell y , its MAGIC ..! dye nie name nyerr   A _ _ A. (guess who??) shes ONE of a KIND , attractive-type of gal.sungguh kejamm+skematsalleh+skemarah2..! (sowie yee..)  xD  tapi ble kne marah tu mmg sedey ahh , tp aq tau dye marah pun sbb taknk aq jadi insan yg trok dan yg btambah trok (tengs kay..!) hee , n now aq try nak kekal dgn sorang nie jerr , but nway biase laah , cinte time2 muda nie tak brape nak KEKAL.cakap jek lebih nak kawen la ape laa p ape2 pun semua tu takdir Allah s.w.t kan?

aq bharap n mncube yg tinggal hanye takdir yg akn tentukan . ahh..! ape aq mngarut nie... lari topik kot..! haa , kmbali pd TOPIK ASAL , dye nie lah yg bg aq inspirasi n semangat nk b'blogging nie. walaupun aq tak brape nak bijak IT n bab2 c0mputer nie , aq tetap mncuba. *practice makes perfect* aint it rite?? asal nye aq terjumpe blog dye n then aq dapat ilham nk tulis kisah aq dan dye (wekk.... -_-") in the end..

     --aq sayang kau [A _ _ A , A _ _ A _ , _ _ _ _ _ _ _ A ]--