Tuesday, 25 October 2011

Inspirasi Mem-Blogging nie datang dari . . .

haii..!ahh pd semua yang ter-bace blog nie , assalamualaikum..!first of all , nie first time aq mmblog n aq tak pandai.sorry kalau post nie mmbuat kan korang meluat ke sakit aty ke ske ke , SORRY yerr~


aq jumpe lar dengan sorang budak nie. first time kenal memang malu ahh nak becakap , tapi tetap kuat kan diri haha  :D then what happen is dat im fallin in love wif her <3 . cant tell y , its MAGIC ..! dye nie name nyerr   A _ _ A. (guess who??) shes ONE of a KIND , attractive-type of gal.sungguh kejamm+skematsalleh+skemarah2..! (sowie yee..)  xD  tapi ble kne marah tu mmg sedey ahh , tp aq tau dye marah pun sbb taknk aq jadi insan yg trok dan yg btambah trok (tengs kay..!) hee , n now aq try nak kekal dgn sorang nie jerr , but nway biase laah , cinte time2 muda nie tak brape nak KEKAL.cakap jek lebih nak kawen la ape laa p ape2 pun semua tu takdir Allah s.w.t kan?

aq bharap n mncube yg tinggal hanye takdir yg akn tentukan . ahh..! ape aq mngarut nie... lari topik kot..! haa , kmbali pd TOPIK ASAL , dye nie lah yg bg aq inspirasi n semangat nk b'blogging nie. walaupun aq tak brape nak bijak IT n bab2 c0mputer nie , aq tetap mncuba. *practice makes perfect* aint it rite?? asal nye aq terjumpe blog dye n then aq dapat ilham nk tulis kisah aq dan dye (wekk.... -_-") in the end..

     --aq sayang kau [A _ _ A , A _ _ A _ , _ _ _ _ _ _ _ A ]--